Netti bingo vs. paperibingo

Sitten onkin vuorossa se suuri kysymys, kummalla pelata bingoa, paperilla vai netissä? Tähän on yksinkeritainen vastaus, jonka perustelen tarkemmin. Jos haluat päästä tapaamaan ihmisiä ja juttelemaan paikan päällä kavereillesi, pelaa tavallista bingoa, mutta jos haluat parempia voittoja, enemmän pelejä ja sinulle mieleisempää peliaikautaulua, niin pelaa netissä.

Voiton haku bingossa

Bingo on monelle perinteisesti ollut sosiaalinen laji, jonka yksi suurimmista tarkoituksista onkin tavata ystäviä. Kun bingo otetaan uhkapelien joukkoon, asenne muuttuu ja pelit vaihtuvat kaverillisista tapahtumista voittojen metsästykseen. Tässä kohtaa pelit todellakin kannattaa siirtää nettiin, sillä bingosalien pelit eivät mahda mitään netin peleihin verrattuna.

Yksi merkittävin ero on voittojen suuruudet. Yleensä tavalliset bingohallit antavat tavarapalkintoja, joiden arvo kasvaa parhaimmillaan tuhannen euron tietämille. Netissä palkinnot ovat oikeaa rahaa ja tuhat euroa on pikkupelin päävoitto. Tavallisten pelien päävoitot pyörivät 10 000 euron suuruusluokassa ja jackpot-pelit ovat vielä tätäkin suurempia. 30 000 euron voitto bingossa ei ole vielä mikään mullistava päävoitto nettibingon puolella.

Toinen tärkeä asia pelejä verratessa on aikataulut. Bingosaleilla pelataan yleensä yhtä peliä kerrallaan ja pelien välissäkin kuluu hieman aikaa. Tästä syystä moni pelaakin useaa kuponkia, sillä seuraavaa peliä joutuu odottamaan. Netissä tähän ongelmaan ei tarvitse törmätä, sillä pelit pyörivät koko ajan. Uusi peli alkaa sekuntien päästä edellisestä ja voit katsoa ennakkoon kalenterista milloin alkaa peli johon itse haluat ottaa osaa. Jos on pelien osalta kaikkiruokainen, niin maksimiodotus pelien välissä on noin 30 sekuntia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *