Arvostelussa Bella Bingo

Bella Bingo taistelee kovaa Maria Bingon kanssa maailman suurimman bingosivuston tittelistä. Vuonna 2006 perustettu sivusto tarjoaa pelaajille suuren määrän erilaisia bingo-pelejä ja kattavan valikoiman muutakin pelattavaa.

Bingoa ympäri vuorokauden

Bella Bingo toimii kokonaan suomenkielellä ja tarjoaa pelattavaa kellon ympäri. Maailmanlaajuinen pelaajakunta pitää huolen siitä, että pelit pyörivät jokaisena vuorokauden tuntina. Uusia pelejä alkaa useita joka minuutti, joten odottelua ei varmasti tule. Sivuston voitot pyörivät tuhansien eurojen kokoluokassa. Listalla nähdään välillä suuriakin jackpot-pelejä, mutta pääosa peleistä on noin tuhannen euron poteissa. Bingon ystäville on kuitenkin laaja valikoima tarjolla, joten pääset kokeilemaan paljon uusia pelejä vanhojen suosikkien rinnalla.

Pelitarjonta bingon lisäksi on myös erittäin hyvää. Pelilistalla on niin 3- ja 5-rullaiset hedelmäpelit, raaputusarvat, videopokerit, kenot ja muutama erikoisempi yksittäinen peli. Sivuston pelivalikoima painottuu kuitenkin selkeästi bingon puolelle, mutta vaihtelua haluava pelaaja löytää kyllä mieleisiä pelejä.

Bonusten osalta Bella Bingolla on muutama hyvä tarjous pelaajille. Uudet pelaajat saavat suoraan 10 euron suuruisen no deposit -bonuksen, sekä sen lisäksi voivat ottaa 100% ensitalletusbonuksen aina 200 euroon asti. VIP-pelaajat saavat myös näiden lisäksi uusia etuja, esimerkiksi jokaiseen talletukseen 20% bonusta ja uusia peli- ja bonuskampanjoita joka viikko.

Rahansiirtoa luottokorteilla ja nettilompakoilla

Rahansiirto Bellalle onkin tällä hetkellä sen heikoin lenkki. Rahansiirrot onnistuvat nimittäin vain luottokorteilla, Visa Electronilla ja MoneyBookers- ja NETeller-nettilompakoilla. Näistä viimeiset ovatkin erittäin kannattava ja luotettava valinta rahaliikenteen hoitamiseen Bella Bingossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *